28 listopada 2017 / 16:00
Magazyn „Święta” to idealna pomoc dla osób, które przygotowują menu na Boże Narodzenie i czas karnawału. W numerze znajdą m.in. 12 przepisów na tradycyjne wigilijne potrawy, a także inspiracje do przygotowania kulinarnych nowości - np. zupy z wędzoną rybą, śledziowych babeczek i tatara z tuńczyka. Czytelnicy wydania dowiedzą się też, dlaczego na stole wigilijnym powinna być ryba, kapusta, grzyby czy mak, jak zrobić piernikowy kalendarz adwentowy oraz jak wyglądają święta u naszych sąsiadów - dzięki przepisom z różnych krajów Europy.
Na nadchodzący karnawał przydadzą się m.in. podpowiedzi, jak przygotować domową imprezę - tapas bar czy kolację dla dwojga, a także przepisy na napoje z procentami, dania jednogarnkowe na ognisko i kulig oraz pączki i faworki. W wydaniu nie zabraknie też praktycznych rekomendacji - np. gadżetów do kuchni i na prezenty.
„Święta” - wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące. Numer kosztuje 10,99 zł i liczy 100 stron.
Do tej pory w ramach „Kolekcji dla smakoszy” ukazały się wydania: „Warzywa”, „Mięso”, „Kasze”, „Chleb” oraz „Przetwory i nalewki”.
Wydanie pt. „Święta” wspiera promocja w czasopismach Agory. Za kreację kampanii odpowiada Dział marketingu pionu Czasopisma Agory.
Na rynku dostępne jest także najnowsze, grudniowe wydanie miesięcznika „Kuchnia” z pomysłami na świąteczne dania oraz specjalne wydanie magazynu pt. „Kuchnia na cały rok” - zbiór ponad 500 cenionych przez czytelników przepisów na każdą okazję.
Powrót