Godziny pracy 9:00 - 17:00
Przejdź do kontaktu
Spółka
Kurs akcji [PLN]
Zmiana[PLN]
AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa
AGO 2,54%
mWIG40 0%
WIG-MEDIA 0%
Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44
15 lutego 2023 / 15:44
Kultowa sieć burgerowni Pasibus po raz kolejny zaprasza na specjalną ucztę z okazji Tłustego Czwartku. W tym roku na fanów niekonwencjonalnych połączeń smakowych czeka PasiGood, czyli burger w gofrze stworzony we współpracy z marką Good Lood. Oferta jest dostępna we wszystkich restauracjach Pasibusa aż do 21 lutego br.
Znakiem rozpoznawczym Pasibusa są burgery z ręcznie mieloną wołowiną, autorskie sosy oraz odważne połączenia dodatków. Po świetnie przyjętych burgerach specjalnych – w pączku oraz z krążkami czekoladowymi, marka ponownie zaskoczy swoich fanów z okazji Tłustego Czwartku. Tegoroczna propozycja powstała we współpracy z firmą Good Lood, która rozwija markę kremów orzechowych w słoikach pod nazwą Good Noot.
PasiGood to burger w gofrze, w którym oprócz kotleta (do wyboru – mięsnego ze 100% wołowiny, wege, smażonego sera lub kurczaka) znajdą się grillowany boczek, gruszka w zalewie, autorski chutney śliwkowy, roszponka, kruszone pistacje oraz krem z orzechów laskowych i polewa pistacjowa od Good Noot.
Specjalny burger jest dostępny we wszystkich restauracjach Pasibusa już od środy, 15 lutego br. aż do wtorku, 21 lutego br. Oferta jest limitowana i dostępna jedynie na miejscu – we wszystkich 28 lokalach Pasibusa w całej Polsce.
***
Pasibus to kultowa marka burgerowni, która narodziła się we Wrocławiu w 2013 r. Pierwszy food truck Pasibusa stanął właśnie w stolicy Dolnego Śląska i szybko stał się wyjątkowym miejscem na kulinarnej mapie miasta. Obecnie restauracje Pasibusa znajdują się już w kilkunastu miastach w Polsce, m.in. we Wrocławiu, w Warszawie, Łodzi, Gdańsku, Katowicach, Olsztynie i Poznaniu. Marka prowadzi 28 lokali w Polsce, w tym 12 restauracji stworzonych we współpracy ze spółką Helios.
Powrót