Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili


27/2019 Podjęcie przez Spółkę decyzji o zamiarze wykonania opcji kupna 60% udziałów spółki Eurozet sp. z o.o.

KOMUNIKATY GIEłDOWE, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

27/2019 Podjęcie przez Spółkę decyzji o zamiarze wykonania opcji kupna 60% udziałów spółki Eurozet sp. z o.o.

więcej
Tool-3
0

Schowek

(
0
)
Notowania

Notowania

Spółka

AGO

Kurs akcji [PLN]

9,76 zł

Zmiana[PLN]

0%

Do pobrania

Tool-7

Dane spółki

AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa

AGO 0%
mWIG40 0%
WIG-MEDIA 0%

Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44

Tool-4

8 lipca 2019 / 12:45

Książka „Gotuję z Lewiatanem” z wyróżnieniem Pearl Impact Awards 2019

Książka „Gotuję z Lewiatanem” z wyróżnieniem Pearl Impact Awards 2019

Interaktywna książka kucharska przygotowana przez zespół Agora Custom Publishing została doceniona w międzynarodowym konkursie Pearl Impact Awards 2019. To jedyny projekt z Polski, który znalazł się w gronie nagrodzonych i otrzymał tak prestiżowe wyróżnienie.

Interaktywna książka kucharska przygotowana przez zespół Agora Custom Publishing została doceniona w międzynarodowym konkursie Pearl Impact Awards 2019. To jedyny projekt z Polski, który znalazł się w gronie nagrodzonych i otrzymał tak prestiżowe wyróżnienie. [Gratulujemy! - do intranetu]

Książkę "Gotuję z Lewiatanem" można było otrzymać pod koniec ub.r. w programie lojalnościowym Polskiej Sieci Handlowej Lewiatan. W wydaniu znalazły się przepisy opracowane z redakcją magazynu "Kuchnia" - dzięki nim każdy, nawet początkujący miłośnik gotowania mógł przyrządzić coś pysznego. "Gotuję z Lewiatanem" nie jest jednak tradycyjną książką, a interaktywną. Każdy prezentowany w niej przepis posiada swój odpowiednik w postaci krótkiego filmu kulinarnego dostępnego na kanale "Gotuję z Lewiatanem" w serwisie YouTube. Wystarczy zeskanować smartfonem lub tabletem QR kod znajdujący się przy zdjęciach dań i można przenieść się do wideoprzepisów. Książka cieszyła się tak dużym powodzeniem, że konieczny był jej dodruk.

To właśnie edukacyjne treści książki oraz połączenie jej potencjału z mediami społecznościowymi, a także szerokim wsparciem promocyjnym zdecydowało o przyznaniu wyróżnienia Pearl Impact Awards 2019 w kategorii Best Publisher Content Studio.

Za produkcję książki „Gotuję z Lewiatanem” i działania cross-mediowe odpowiadała Agora Custom Publishing.

Konkurs Pearl Impact Awards powszechnie uznawany jest za branżowy standard nagród w kategorii marketing treści. Od 1998 roku organizuje go amerykańska organizacja The Content Council, zrzeszająca specjalistów z całego świata skupionych wokół tematyki marketingu treści, w tym custom publishingu. Jej misją jest wspieranie firm i agencji zajmujących się content marketingiem poprzez edukowanie, wymianę wiedzy, dostarczanie badań i nawiązywanie kontaktów biznesowych.
Więcej informacji o konkursie - http://thecontentcouncil.org/Impact-Awards

Powrót

NEWSLETTER

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz:

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.