Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili


WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA  W 3. KWARTALE 2023 R.

AGORA, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA W 3. KWARTALE 2023 R.

więcej
Tool-3
0

Schowek

(
0
)
Notowania

Notowania

Spółka

AGO

Kurs akcji [PLN]

11,04 zł

Zmiana[PLN]

0,36%

Do pobrania

Tool-7

Dane spółki

AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa

AGO 0,36%
mWIG40 0,5%
WIG-MEDIA 0,13%

Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44

Tool-4

20 czerwca 2018 / 15:18

Nowa „Kuchnia” z dwiema okładkami i dodatkiem „Koktajle”

Nowa „Kuchnia” z dwiema okładkami i dodatkiem „Koktajle”

Lipcowe wydanie magazynu „Kuchnia” ma dwie okładki: wersję podstawową oraz specjalną z dodatkiem „Koktajle”. Na obu znalazły się zdjęcia autorstwa Dominiki Wójciak, która sfotografowała do lipcowego numeru dania z agrestem. Dodatkowo, w tym wydaniu redakcja zaprasza czytelników do udziału w konkursie, w którym do wygrania są sprzęty kuchenne marki Smeg.

Lipcowy numer miesięcznika „Kuchnia” można kupić z dwoma różnymi okładkami – w zależności od tego, czy wybierzemy wydanie z dodatkiem „Koktajle”. Czytelnicy znajdą w nim 121 przepisów na lato – owocowe smoothies, domowe syropy, warzywne koktajle czy oryginalne lemoniady.

W najnowszym numerze redakcja ogłasza także konkurs dla czytelników pod hasłem Gotuj z „Kuchnią”. To roczny konkurs z wyjątkowymi nagrodami – co miesiąc można wygrać sprzęt kuchenny Smeg, a nagrodą główną jest mikser planetarny tej marki wraz z kompletem nakładek. Zadaniem konkursowym jest nagranie krótkiego filmu, w którym należy pokazać, jak przyrządza się jedną z potraw według przepisu z numeru.

Na łamach lipcowego wydania znalazły się m.in. przepisy na potrawy z agrestem i chłodzące dania na upalne letnie dni, a także przekąski na leniwy weekendowy brunch na świeżym powietrzu. W numerze można także przeczytać wywiad z Radkiem Zarębińskim, sous chefem restauracji Gaggan w Bangkoku oraz dowiedzieć się, czego warto spróbować podczas wakacyjnych wyjazdów – na Pomorzu Zachodnim, w Trójmieście, w Skopje, na Madagaskarze i w Tajlandii.

Lipcowy numer „Kuchni” jest dostępny na rynku od wtorku, 19 czerwca br. w cenie 9,99 zł. Wydanie z dodatkiem „Koktajle” kosztuje 14,99 zł.

Nowe wydanie magazynu wspiera promocja w prasie (czasopisma Agory, „Co Jest Grane 24”), w internecie (media społecznościowe, autopromocja na Magazyn-kuchnia.pl), w radiu (radiostacje Agory), na nośnikach reklamy zewnętrznej cityInfo.TV i w kinach sieci Helios. Kampanię przygotował Dział marketingu pionu Czasopisma Agory.

 

Powrót

NEWSLETTER

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz :

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.