Godziny pracy 9:00 - 17:00
Przejdź do kontaktu
Spółka
Kurs akcji [PLN]
Zmiana[PLN]
AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa
AGO 0,96%
mWIG40 -0,29%
WIG-MEDIA -0,91%
Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44
20 czerwca 2017 / 14:58
W wydaniu czytelnicy znajdą również przepisy Roberta Skubisza, szefa kuchni restauracji Amber Room, porady dotyczące gotowania muli autorstwa Pawła Zasławskiego z restauracji Kuchni i Strych z Oborników k. Poznania, sposoby na letnie, orzeźwiające koktajle, kulinarną relacją Katarzyny Boni z wyprawy do Wietnamu, a także pomysły na upieczenie idealnej chałki i przepis na podstawową wersję baba ghanoush, czyli kawioru z bakłażana.
Redakcja zaprasza na kolejny z cyklu warsztatów z „Kuchnią” i Whirlpoolem. W sobotę, 29 lipca br. w ramach „Pomidorów po włosku” Marco Ghia, rodowity mediolańczyk i ekspert kuchni włoskiej pokaże, jak przyrządzić m.in. pomidory cherry nadziewane sosem tuńczykowym, spaghetti z kandyzowanymi pomidorami gałązkowymi i tartę tatin z pomidorami daktylowymi i kozim serem. Zajęcia odbędą się w Akademii Kulinarnej Whirlpool w warszawskim Soho Factory przy ul. Mińskiej 25. Więcej informacji można znaleźć na stronie akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty.
Trwa plebiscyt „KUCHNIA Polska 2017” skierowany do wytwórców indywidualnych i producentów polskiej żywności, którzy mogą zgłaszać swoje produkty w 6 kategoriach: mleko i przetwory mleczne, przetwory warzywne i owocowe, produkty zbożowe, napoje, przetwory mięsne i rybne oraz słodycze. Zwycięzcy w poszczególnych kategoriach otrzymają możliwość korzystania z logotypu konkursu „KUCHNIA poleca 2017” na etykietach nagrodzonych produktów. Zgłoszenia będą przyjmowane do 31 lipca br. Więcej o plebiscycie można znaleźć w serwisie magazyn-kuchnia.pl.
W prezencie dla pierwszych 100 osób, które wykupią roczną prenumeratę „Kuchni”, redakcja przygotowała prezent - wyjątkowy koktajler Gorenje BSM600W o wartości 129 zł oraz e-wydanie „Koktajle” z „Kolekcji dla smakoszy”. Oferta dotyczy zamówień złożonych między 20 czerwca a 17 lipca br. Więcej informacji na Kulturalnysklep.pl.
Lipcowe wydanie miesięcznika „Kuchnia” wspiera promocja w radiu (radiostacje Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl, WP.pl) oraz w telewizji (Kuchnia+). Działania promocyjne przygotował Dział marketingu pionu Czasopisma Agory.
Powrót
Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.
Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.