Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili

Wyniki finansowe Grupy Agora w 1. kwartale 2021 r.

AGORA, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

Wyniki finansowe Grupy Agora w 1. kwartale 2021 r.

Tool-3

NIP: 526-030-56-44

Tool-4

10 czerwca 2021 / 17:12

13/2021 uzupełnienie dokumentacji na Zwyczajne Walne Zgromadzenie Agory S.A. zwołane na dzień 24 czerwca 2021 r. - Sprawozdania Rady Nadzorczej o wynagrodzeniach Zarządu i Rady Nadzorczej Agory S.A. za lata 2019-2020 wraz z oceną biegłego rewidenta

Komunikat giełdowy

Zarząd Agory S.A. („Agora”, "Spółka"), w uzupełnieniu do raportu bieżącego nr 10/2021 z dnia 27 maja 2021 r. zawierającego projekty uchwał, które mają być przedmiotem obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia zwołanego na dzień 24 czerwca 2021 r. przekazuje w załączeniu "Sprawozdanie Rady Nadzorczej o wynagrodzeniach Zarządu i Rady Nadzorczej Agory S.A. za lata 2019-2020" wraz z oceną biegłego rewidenta, którego rozpatrzenie zostało przewidziane w pkt 15 planowanego porządku obrad Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia.

"Sprawozdanie Rady Nadzorczej o wynagrodzeniach Zarządu i Rady Nadzorczej Agory S.A. za lata 2019-2020" zostało opublikowane przez Spółkę w dniu 27 maja 2021 r. wraz ze wszystkimi materiałami na Walne Zgromadzenie na stronie korporacyjnej Spółki w zakładce dedykowanej materiałom na to Walne Zgromadzenie.

Załącznik:

13_2021_Sprawozdanie_plus_opiniaGT.pdf

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz:

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.