Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili


WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA  W 3. KWARTALE 2023 R.

AGORA, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA W 3. KWARTALE 2023 R.

więcej
Tool-3
0

Schowek

(
0
)
Notowania

Notowania

Spółka

AGO

Kurs akcji [PLN]

11,38 zł

Zmiana[PLN]

-0,7%

Do pobrania

Tool-7

Dane spółki

AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa

AGO -0,7%
mWIG40 -1,94%
WIG-MEDIA 0,43%

Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44

Tool-4

20 października 2017 / 16:29

Czekolada bohaterką specjalnego wydania miesięcznika "Kuchnia"

Czekolada bohaterką specjalnego wydania miesięcznika
Przepisy na 12 ciastek jak z cukierni, sposoby na 6 oryginalnych dań mięsnych z czekoladą, 7 pomysłów na słodką kolację, a także 103 przepisy na ciasta, ciasteczka, tarty, rolady, serniki, musy, kremy, bloki, wafelki, sosy i polewy - to wszystko znajdzie się w specjalnym wydaniu "Czekolada", które ukaże się we wtorek, 24 października br. w ramach wyjątkowej "Kolekcji dla smakoszy".

Redakcja wydania podpowie, jak przygotować domowe praliny i torty na domowe uroczystości, jak samemu wykonać efektowne czekoladowe dekoracje i jak przygotować fondue. Czytelnicy dowiedzą się, jak powstaje czekolada, zwana „złotem Azteków”, czym różnią się od siebie poszczególne jej rodzaje oraz jakie są sekrety cukierników.

Redakcja zaprasza na kolejną lekcję gotowania w ramach cyklu warsztatów magazynu „Kuchnia” i Akademii Kulinarnej Whirlpool. Tym razem na kuchennych stołach zagości marcepan. Marco Ghia, rodowity mediolańczyk i ekspert kuchni włoskiej, pokaże, jak samemu przygotować domowy marcepan. Szef kuchni podpowie też jak z łatwością zrobić masę migdałową i jak wykorzystać ją do przygotowania pysznych deserów –  ciasteczka amaretti z ziarnami kawy, migdałową granitę prosto z Sycylii oraz migdałowe ciasteczka cassatine. Zajęcia odbędą się w sobotę, 25 listopada br. w Akademii Kulinarnej Whirlpool w warszawskim Soho Factory przy ul. Mińskiej 25. Więcej informacji na stronie: http://akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty-l/domowy-marcepan/.

Wydanie „Czekolada” ukaże się w objętości 100 stron w cenie 10,99 zł. Będzie je wspierać promocja w radiu (radiostacje Agory) i w prasie (czasopisma Agory). Działania promocyjne przygotował Dział marketingu pionu Czasopisma Agory.

Powrót

NEWSLETTER

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz :

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.