Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili


WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA  W 3. KWARTALE 2023 R.

AGORA, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA W 3. KWARTALE 2023 R.

więcej
Tool-3
0

Schowek

(
0
)
Notowania

Notowania

Spółka

AGO

Kurs akcji [PLN]

11,04 zł

Zmiana[PLN]

0,36%

Do pobrania

Tool-7

Dane spółki

AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa

AGO 0,36%
mWIG40 0,5%
WIG-MEDIA 0,13%

Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44

Tool-4

16 marca 2017 / 15:10

Ugotuj.to zaprasza na VII edycję Food Blogger Fest

Ugotuj.to zaprasza na VII edycję Food Blogger Fest
Miłośnicy dobrego jedzenia i gotowania spotkają się w najbliższą sobotę, 18 marca br. w Warszawie na VII edycji Food Blogger Fest - najpopularniejszej konferencji dla blogerów i pasjonatów kulinarnych. Prelegenci opowiedzą m.in. o przenoszeniu swojej pasji z internetu do rzeczywistego świata i ekologii w kuchni. Nie zabraknie warsztatów z ekspertami, kulinarnych inspiracji i oczywiście - dobrego jedzenia.

Już po raz siódmy blogerzy i pasjonaci kulinarni spotkają się w warszawskiej siedzibie Agory na Food Blogger Fest, którego poprzednie edycje zgromadziły ponad 1,5 tys. uczestników.

Konferencja jest wyjątkową okazją do wysłuchania ciekawych wykładów oraz poszerzenia swoich horyzontów kulinarnych. W tym roku prelekcje skupią się na tym, jak pasję do gotowania i miłość do dobrego jedzenia przenieść ze strefy online do rzeczywistego świata, a także jak gotować ekologicznie. Wśród prelegentów znajdą się m.in. Małgosia Minta, dziennikarka kulinarna i food writerka, która opowie o tworzeniu własnej książki kulinarnej, a także Maia Sobczak, psycholog i naturoterapeuta znana z bloga Qmam Kaszę i bestsellerowych książek, która opowie o swojej akcji #MyNoWaste oraz o tym, jak ograniczenia wyzwalają w nas kreatywność.

Uczestnicy konferencji wezmą także udział w wyjątkowych warsztatach, które poprowadzą: Janusz Profus (Maestro Czekolady E. Wedel) wraz z żoną - Joanną Klimas-Profus (Mistrzynią Cukiernictwa), Marcin Kuc znany z bloga Jaja w Kuchni, a także Paweł Kibart - uczestnik II edycji programu Top Chef, który pracował w Hotelu Bristol i Sinnet Club. Pod ich okiem dowiedzą się m.in. jak dobrze wykorzystać czekoladę w kuchni i poznają tajniki łączenia piwa z daniami. Będzie również okazja do spotkania się z ekipą kulinarnego formatu wideo Gazeta.pl - Haps i porozmawiania o tajnikach gotowania przed kamerą.

Partnerami tegorocznej edycji Food Blogger Fest są: Zott, Książęce, Wedel, Barilla, Fit&Easy, Jan Niezbędny, Saeco, Ole!

Więcej o konferencji: http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,156641.html oraz na Facebooku.
Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny, zapisy na stronie:
https://foodbloggerfest7.evenea.pl

Powrót

NEWSLETTER

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz :

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.