Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili


WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA  W 3. KWARTALE 2023 R.

AGORA, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA W 3. KWARTALE 2023 R.

więcej
Tool-3
0

Schowek

(
0
)
Notowania

Notowania

Spółka

AGO

Kurs akcji [PLN]

11,38 zł

Zmiana[PLN]

-0,7%

Do pobrania

Tool-7

Dane spółki

AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa

AGO -0,7%
mWIG40 -1,94%
WIG-MEDIA 0,43%

Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44

Tool-4

24 kwietnia 2017 / 13:33

"Grill i sałatki" - specjalne wydanie miesięcznika "Kuchnia"

W najnowszym wydaniu specjalnym miesięcznika "Kuchnia" redakcja zaprasza do biesiadowania w plenerze i przekonania się, że grill to przede wszystkim doskonała okazja do wspólnego spędzania czasu. Numer, który ukaże się w środę, 25 kwietnia br. w ramach wyjątkowej "Kolekcji dla smakoszy" zawiera sposoby na przygotowanie aż 114 potraw.

W wydaniu „Grill i sałatki" czytelnicy znajdą przepisy na mięsne dania z grilla: soczyste żeberka, befsztyki, hamburgery, kiełbaski i kebabczety, oraz opiekane warzywa, sery i ryby. Dowiedzą się, jak piec dania na ognisku i jak wykorzystać pozostałości z grilla następnego dnia, a także jak przygotować aż 6 wariacji sosu barbecue. W wydaniu nie zabraknie również przepisów na aromatyczne dipy, desery z rusztu czy klasyczne sałatki, idealnie komponujące się z grillowaną ucztą. 

„Grill i sałatki” - wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia" pojawi się w punktach sprzedaży prasy w środę, 25 kwietnia br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące. Numer kosztuje 9,99 zł i zawiera 98 stron w formacie 231x274 mm.

Wydanie „Grill i sałatki” jest promowane w prasie (czasopisma Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl) i w radiu (Radio Złote Przeboje, Radio Pogoda, Rock Radio, Radio TOK FM). Działania reklamowe przygotował dział marketingu pionu Czasopisma Agory.

Do tej pory w ramach „Kolekcji dla smakosza" ukazały się wydania: „Warzywa", „Mięso", „Kasze", „Chleb", „Pełne ziarno”, „Przetwory i nalewki” i „Święta”.

Na rynku dostępne jest także najnowsze, majowe wydanie miesięcznika „Kuchnia", w którym czytelnicy znajdą przepisy na dania z zielonym groszkiem i ricottą, dowiedzą się jak w domu przygotować idealne ptysie, poznają prawdziwą historię bimbru, a także przeczytają wywiad z Michelem Moranem, jurorem MasterChef. W wydaniu znajduje się również zeszyt z 39 przepisami na dania z ziołami i kiełkami. 

Powrót

NEWSLETTER

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz :

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.