Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili


WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA  W 3. KWARTALE 2023 R.

AGORA, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA W 3. KWARTALE 2023 R.

więcej
Tool-3
0

Schowek

(
0
)
Notowania

Notowania

Spółka

AGO

Kurs akcji [PLN]

11,60 zł

Zmiana[PLN]

-1,69%

Do pobrania

Tool-7

Dane spółki

AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa

AGO -1,69%
mWIG40 0,13%
WIG-MEDIA 1,02%

Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44

Tool-4

22 grudnia 2011 / 15:32

www.magazyn-kuchnia.pl - serwis internetowy miesięcznika "Kuchnia"

www.magazyn-kuchnia.pl - serwis internetowy miesięcznika
Komunikat prasowy

Interesujące przepisy, felietony i relacje z kulinarnych podróży oraz porady przydatne w każdej kuchni - to wszystko można znaleźć w nowym serwisie internetowym miesięcznika "Kuchnia", dostępnym pod adresem www.magazyn-kuchnia.pl.



Na stronie, oprócz najnowszych i najciekawszych receptur na oryginalne dania zgromadzonych w dziale "Przepisy", można przeczytać opisy wypraw kulinarnych - w części "Podróże" oraz "Felietony", które piszą dla serwisu publicyści związani z "Kuchnią": Tessa Capponi-Borawska, Marek Bieńczyk, Tadeusz Pióro i Ludwik Lewin. Wśród głównych działów serwisu znalazły się także: "Design w kuchni" - z informacjami dla internautów, którzy chcą urządzić lub udekorować kuchnię oraz planują zakup kulinarnych gadżetów, "Alkohole" - prezentujący historie różnych trunków i sposoby ich podania, a także "Eco" - z artykułami o polskich produktach ekologicznych i regionalnych oraz filozofii i ruchu Slow Food. Natomiast w dziale "Magazyn" publikowane są wybrane teksty i przepisy z papierowego wydania "Kuchni".



Atutami nowego serwisu są duże, piękne zdjęcia autorstwa fotografów współpracujących dotychczas z magazynem "Kuchnia". Strona ma też łatwą nawigację oraz przejrzystą i prostą, a zarazem elegancką formę graficzną. Aktualnie www.magazyn-kuchnia.plprezentuje kulinarne pomysły na zbliżające się Wigilię i Boże Narodzenie, a także na karnawałowe przyjęcia. Kampania promocyjna serwisu, związana ze styczniowym wydaniem magazynu "Kuchnia", jest realizowana w czasopismach Agory oraz w ich serwisach internetowych, a także Radiu Złote Przeboje. Jej plan przygotował dział marketingu czasopism Agory. Styczniowy numer "Kuchni", który dziś ukazał się w punktach sprzedaży prasy, prezentuje m.in. kulinarną wyprawę do Berlina, przepisy na jagnięcinę, porady, jak upiec polędwicę w cieście - krok po kroku, sposób na chandrę Tessy Capponi-Borawskiej - wspaniałe i gęste zimowe zupy, a także dzieło kucharza roku 2011 - Błażej Gruszczyński poleca pstrąga w szynce parmeńskiej. "Kuchnia" to magazyn dla wszystkich, którzy kochają jeść, gotować i czytać o jedzeniu. O jego historii, towarzyszących mu obyczajach i tworzących je ludziach. Pismo prezentuje autorskie i sprawdzone przepisy, reportaże, felietony o stylu życia. Jego autorzy odwiedzają słynne, modne, warte zobaczenia miejsca: restauracje, winnice, hotele.

Powrót

NEWSLETTER

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz :

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.