Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili


WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA  W 3. KWARTALE 2023 R.

AGORA, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA W 3. KWARTALE 2023 R.

więcej
Tool-3
0

Schowek

(
0
)
Notowania

Notowania

Spółka

AGO

Kurs akcji [PLN]

11,04 zł

Zmiana[PLN]

0,36%

Do pobrania

Tool-7

Dane spółki

AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa

AGO 0,36%
mWIG40 0,5%
WIG-MEDIA 0,13%

Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44

Tool-4

25 czerwca 2015 / 15:44

"Ugotuj.to ze smakiem" - nowy magazynowy format serwisu Ugotuj.to

Komunikat prasowy

Od czwartku, 25 czerwca br. serwis kulinarny Ugotuj.to proponuje swoim użytkownikom specjalne wydanie pod nazwą "Ugotuj.to ze smakiem". Nowa sekcja to propozycja m.in. dla użytkowników poszukujących pogłębionej wiedzy o kuchniach regionalnych, turystyce kulinarnej i ekologicznym stylu życia. Odświeżone zostało również logo serwisu Ugotuj.to.

W każdy piątek na stronie Ugotuj.to/zesmakiem pojawią się nowe treści przygotowane z myślą o użytkownikach zainteresowanych zarówno przepisami z wykorzystaniem produktów sezonowych, jak i wiedzą o kuchniach regionalnych, turystyce kulinarnej i ekologicznym stylu życia. W ciągu tygodnia "Ugotuj.to ze smakiem" będzie uzupełniane o nowe materiały, tworzone przez pasjonatów zaangażowanych w promowanie dobrego jedzenia oraz blogerów kulinarnych poszukujących najlepszego smaku i jakości.

W pierwszym wydaniu "Ugotuj.to ze smakiem" pojawi się m.in. artykuł Moniki Kuci o produktach regionalnych, krótka historia lubelskiej kuchni napisana przez Waldemara Sulisza, dyrektora Europejskiego Festiwalu Smaku, felieton Magdaleny Łuczak o słowach związanych z jedzeniem, a także quiz o kuchni sezonowej i regionalnej oraz szereg przepisów, m.in. na domowy twaróg prosto z willi tuŻur na Kociewiu. Co tydzień w "Ugotuj.to ze smakiem" znajdzie się również "Mapa smaków - Prosto od człowieka" - zbiór krótkich felietonów o produktach regionalnych. W pierwszym wydaniu użytkownicy dowiedzą się wszystkiego m.in. o jagnięcinie uhruskiej i karpiu milickim.

Nad projektem "Ugotuj.to ze smakiem" czuwa Monika Kucia, doświadczona dziennikarka kulinarna, kuratorka i promotorka produktów regionalnych, autorka publikacji "Cuisine PL" promującej polską gastronomię w czasie Prezydencji Polski w UE. - Ideą nowego formatu jest nowoczesność z poszanowaniem tradycji. Działamy w internecie, ale jesteśmy blisko życia, stołu, ludzi i ziemi. Chcemy, aby "Ugotuj.to ze smakiem" było przestrzenią, pokazującą ciekawe osoby, które przyczyniają się do rozwoju naszej świadomości i doświadczenia kulinarnego. Będziemy poruszać ważne tematy poprzez autorskie artykuły, a także współpracować z blogerami, którym zależy na rzetelnym przekazie wiedzy i prawdziwych, sprawdzonych przepisach - mówi Monika Kucia, redaktor naczelna "Ugotuj.to ze smakiem".

Przy okazji premiery "Ugotuj.to ze smakiem" odświeżone zostało również logo serwisu Ugotuj.to. Jego identyfikacja graficzna jest teraz bardziej spójna z pozostałymi serwisami grupy Gazeta.pl. Nową, bardziej magazynową sekcję Ugotuj.to promować będzie kampania reklamowa w serwisach grupy Gazeta.pl, a także w telewizji internetowej Ipla.tv.

W związku z premierą projektu "Ugotuj.to ze smakiem" biuro reklamy Gazeta.pl przygotowało specjalną ofertę obecności partnerów reklamowych w magazynowym wydaniu serwisu. Pierwszym partnerem, od piątku, 26 czerwca br, jest sieć kin Helios.

Powrót

NEWSLETTER

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz :

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.