Agora S.A. - Polska spółka medialna
ZAMKNIęCIE
Tool-1

Z ostatniej chwili


WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA  W 3. KWARTALE 2023 R.

AGORA, STRONA GłóWNA, NAJNOWSZA AKTUALNOść (TOOLBAR)

WYNIKI FINANSOWE GRUPY AGORA W 3. KWARTALE 2023 R.

więcej
Tool-3
0

Schowek

(
0
)
Notowania

Notowania

Spółka

AGO

Kurs akcji [PLN]

11,38 zł

Zmiana[PLN]

-0,7%

Do pobrania

Tool-7

Dane spółki

AGORA S.A.
ul. Czerska 8/10
00-732 Warszawa

AGO -0,7%
mWIG40 -1,94%
WIG-MEDIA 0,43%

Regon: 11559486
Numer KRS: 59944
NIP: 526-030-56-44

Tool-4

5 lutego 2013 / 12:44

Nowa odsłona "Palce Lizać" - wtorkowego dodatku do "Gazety Wyborczej"

Nowa odsłona
Komunikat prasowy

Nowe rubryki, sprawdzone przepisy, praktyczne rady, apetyczne zdjęcia oraz nowa szata graficzna, to zmiany jakie od 5 lutego br. wprowadza magazyn "Palce Lizać"- wtorkowy dodatek do "Gazety Wyborczej".

W nowej odsłonie magazynu kulinarnego przygotowanej przez Annę Wrońską i Olgę Badowską z miesięcznika "Kuchnia" czytelnicy znajdą nowe rubryki, m.in. "dania na co dzień", w której redakcja proponuje przepisy na zdrowe i lekkie dania do przygotowania na szybko z łatwo dostępnych sezonowych produktów. Potrawy na specjalne okazje, czytelnicy znajdą w dziale "obiad świąteczny". Nie zabraknie też popularnych rubryk jak "na słodko", "warto wiedzieć" czy "supermarket".

Zmiany w warstwie graficznej magazynu, które proponuje Julita Tatyrża (kierownik artystyczny magazynu "Kuchnia", współpracująca z dodatkiem "Palce Lizać"), to nowoczesna, przejrzysta makieta z większą liczbą zdjęć i nowa okładka nawiązująca do obecnych trendów w magazynach.

Chcemy promować zdrową, lekką kuchnię. Proponujemy czytelnikom przepisy, które ułatwią przygotowanie codziennych posiłków. Prezentujemy także przepisy na dania bardziej wykwintne, na których przygotowanie mamy więcej czasu w weekend. Mam nadzieję, że ciekawe dania i piękne zdjęcia zachęcą czytelników "Palce Lizać" do odkrywania nowych kulinarnych smaków. - mówi Małgorzata Welman, redaktor naczelna "Palce Lizać".

W najnowszym wydaniu czytelnicy dowiedzą się, jak krok po kroku przygotować chleb z domowym żurem oraz jak wybrać dobre awokado i co z niego przyrządzić. W rubryce "dania na co dzień" redakcja proponuje w tym tygodniu między innymi zupę z czerwonej cebuli i rybę w mleku kokosowym. Na niedzielny obiad zaś schab nadziewany winogronami oraz lekki kapuśniak.

Powrót

NEWSLETTER

Każdego dnia dzieje się u nas coś nowego.
Chętnie o tym opowiemy.

Wybierz :

Podanie adresu e-mail oznacza wyrażenie zgody na otrzymywanie newslettera zawierającego informacje na temat działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora w interesującym Panią/Pana obszarze. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie (00-732), ul. Czerska 8/10. Będą one przetwarzane w celu dostarczania zamówionego newslettera, a także w celach statystycznych i analitycznych administratora. Zgodę można wycofać w każdym czasie poprzez kontakt z iod@agora.pl, jednak jej wycofanie nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Wycofując zgodę na otrzymywanie newslettera, rezygnuje Pani/Pan z otrzymywania wszystkich newsletterów korporacyjnych dotyczących działalności Agory S.A. oraz spółek z grupy kapitałowej Agora. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych, w szczególności praw przysługujących osobom, których dane przetwarzamy, znajduje się w Polityce prywatności serwisu Agora.pl oraz w naszej Polityce transparentności.